Standard

Sähkotupakka auttaa

Arvioiden mukaan höyryttelijöitä onkin kotimaassa jo kymmeniä tuhansia. Lyhyesti, sähkötupakka on tupakka vailla tämän negatiivisia puolia sekä vaikutuksia. Voit valita erimakuisia tupakoita jotka jäljittelevät eri tupakkamerkkejä taikka saat iloita toisen muassa kahvin, vaniljan, mansikan, limen, suklaan taikka silti mentholin mausta. Ainut negatiivinen asia sähkötupakassa on jotta tätä ei ainakaan vieläkään kaupata kotimaassa.

Tupakointi kannattaa siis vaihtaa sähkötupakointiin mahdollisimman pian, silti Suomessa virkamiehet ovatkin nykyään jostain kumman syystä toista mieltä. tulee polteltua enää perinteistä syöpäkäärylettä. Sähkösavukkeista ei kaikkea vielä tiedetä eli sen haitallisuusaste ei oo täysin selvä, toteaa Terveyden sekä hyvinvoinnin laitoksen ylilääkäri Antero Heloma. Saksassa Sähkötupakka oltaisiin valmiita laillistamaan.

Kaikki höyrystimet ovat kulutustavaraa, he kestävät joitakin viikkoja. isäksi tämä onkin lompakolle edullisempi vaihtoehto kuin tavallinen kessu. Netistä on silti täysin laillista tilata sähkötupakoita ja nikotiinittomia patruunoita. Sähkötupakan http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-ostos-saitit vaikutuksista ei väliaikaisesti ole luotettavaa tutkimustietoa, eivätkä käyttäjistä ole tehty Suomessa tilastoa. Sähkötupakka ei ole tupakkalain mukainen tupakkatuote, eivätkä tupakkalain tupakointikiellot näin ollen päde Sähkötupakan käyttöön.

Tällä hetkellä jokaisella tupakoitsijalla onkin mahdollisuus vaihtaa perinteinen kessu sähkötupakkaan. Tuote ei sisällä valtaosaa savukkeiden haitallisista aineista, mutta tämäkään ei meinaa, että ei esim. nikotiini olisi hyvinvoinnille haitaksi. Hänenkin perustelunsa tosin on lähinnä epämääräistä pelottelua siitä, miten sähkötupakoita ei ole selvitetty tarpeeksi sekä vihjailuja, jotta valvonnan puutteessa sähkötupakoita markkinoivat yritykset voivat huijata nikotiinipitoisuuksissa.

Tämän merkitys onkin toimia nestesäiliönä sekä suukappaleena (kuten tupakan filtteri). Vaikka sähkötupakan markkinointi on kielletty ja saatan nykyisin rikkoa lakia niin en voi totuuden nimessä kuten suositella lämpimästi kyseistä laitetta. Se että sähkötupakka käy apteekkiin tarjottavaksi on luullakseni vaan ajan kysymys. Nikotiinin haitoistakin saatetaan olla montaa mieltä sekä useat tutkimukset ovat osoittaneet jotta kahvista saatava kofeiini onkin jopa voimakkaampi stimulantti kuten nikotiini ja joten myös ehkäpä haitallisempi käyttäjänsä hyvinvoinnille.

Sähkötupakka / www.sähkötupakka.eu/sahkotupakka-ostos-saiti / toimii vaan sähköllä eikä silloin pala mikään.