Standard

Sähkötupakkaa

Asiasta enempi kirjoitteli Molex Mäkinen täällä. ( www.nicopoint.com/) . Sähkötupakka onkin elektroninen härpäke, mikä koostuvat akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Sähkötupakka, elikkä e-savuke on tuollainen jokseenkin savuketta muistuttava vekotin, minkä melkein aina koostuvat kolmesta osasta, elikkä patteri, höyrystin ja suukappale.

Sähkötupakka vahvistukseksi keuhkoille

Käyttäjälle on mukavaa, jahka sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä ulos taikka erityisiin tupakkakoppeihin. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jo lyhytaikainen sähkötupakan käyttö tuntuu kielteisesti keuhkojen toimintakykyyn, mutta pidempiaikaisen käytön vaikutuksista ei ole varmuutta (Vardavas ym. Maut kuitenkaan eivät pääsääntöisesti nimenomaan vastaa tätä, mitä he yrittävät imitoida.

Direktiivi ei rajoita sähkötupakan myyntiä. silloin kun on päässyt alkuun ilman ongelmia, saattaa jo saman tien rupee halutessaan säätämään polttelutuntua monenlaisilla nesteillä ja muuttelemalla (modaamalla) syöpäkäärylettä useanlaisilla osilla, kuin vaihtamalla atomisaattoria jne.

Alla esimerkkivideo tank-mallisen säiliön täyttämisestä. jep, useimmissa malleissa on suojaus mikä estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun niin että härpäke ei ylikuumene ja vaurioidu. Suurin lohko sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä oo vaarallista, että nikotiini sinäsnä ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu.

En ymmärrä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan myymisen lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Törmäsin todella hyvään kirjoitukseen siitä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan tän, Totuutta Sähkötupakan nicopoint.com/ Vaaroista. Höyrystettynä nauttimista ei sittenkään vielä ole perusteellisesti todennettu vain tämänhetkisten testien tulokset on hyvinkin lupaavia eivätkä mitään haittaa ole vielä raportoitu.

Kaunistaako sähkötupakka?

Aurejärvi kannattaa koko laitteen kieltämistä. Akun päässä oleva LED-valo onkin latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi tän päästä jahka lataus onkin valmis.

Standard

Sähkötupakka ei taida olla juurikaan haitallinen

Nikotiinin haitoistakin pyritään olla montaa mieltä ja monet kokeet ovat osoittaneet että kahvista saatava kofeiini on melkein voimakkaampi stimulantti kuten nikotiini sekä joten myöskin kenties haitallisempi käyttäjänsä hyvinvoinnille.

Sähkötupakkaa pystyy käyttää niin kauan kuten akussa riittää virtaa taikka tankissa liuosta. Sähkötupakan : nicopoint.com/page/6/usein-kysytty : yhteydessä on oltava sellainen nesteen säilytyspaikka. kotimaassa nikotiinin myyntiin vaaditaan erillinen lupa, mitä ei oo nykyään kenellekään saatu. Missä sähkötupakkaa saattaa oikeasti käyttää? Edellä mainituista seikoista huolimatta sähkötupakan käyttäminen julkisissa tiloissa ei sittenkään monesti oo sikäli yksinkertaista.

Sen jälkeen vesi tiivistyy nesteeksi. Paljon savua on yhtä kuin parempi sauhuttelutuntuma. Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko tämä laite luokitella samaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, mikä tarkoitus onkin toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä röökaamista lopetettaessa, tai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan. Suurin lohko nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa.

Kannattaa todellakaan lukea tuo kirjoitus sähkötupakan vaaroista johon linkitin aiemmin tässäpä postauksessa. Samalla lukemattomat tupakasta irti toivovat ovat saaneet helpotuksen Sähkötupakasta. Sähkötupakka on oikeastaan yllättävän nykyaikainen juttu, elikkä siitä voi reippaan kehitettyä keskustelua baareissa, kahviloissa tai kaduilla.

Sähkötupakasta onkin nikotiinia sisältäviä ja nikotiinittomia versioita. Kaverit innostuivat. Sähkötupakan käyttöä julkisilla paikoilla koskevat kiellot eivät liity mitenkään turvallisuustekijöihin. Höyryhän muistuttaa ulkoisesti reippaan huomattavasti savua sekä käyttötapa onkin sama. 15-30 päivää käyttöaikaa.

Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin patteri onkin käyttövalmis. Höyry on maustettua vesihöyryä joka ei jätä mitään kestävää hajua esim. käy polteltua enää perinteistä syöpäkäärylettä. – nicopoint.com/page/6/usein-kysytty – . Tämä puhdistus onkin niin helppo tehdä, jotta ei oo huonompi idea ottaa tavaksi silti minkä ilta jättää lämmityselementti paperin päälle valumaan.