Standard

Takit

Eri olosuhteisiin luontevasti muuntautuvia takkeja löytyy tämän syksyn mallistoista runsaasti.Hupullinen malli ja tarpeeksi pitkä helma ovat tärkeitä ominaisuuksia käytännöllistä takkityyliä havittelevalle. Syksyn muodissa murretut värit. Lue koko asia, inspiroidu sekä ihastu Syksyn sävyt ovatkin ihanan rauhoittavia sekä ehkäpä vähän pirteämpiä kuin aikaisemmin. Myös kauluksen istuvuus sekä tuulelta suojaavuus joutuu testata kunnolla sovittamalla.

Trendikkäin nahkatakki onkin nykyisin lantiomittainen. Takki – www.takit.fi/ – sopii tismalleen lenkkareitteni sävyyn sekä fiilikseen. Liituraita saa säväyksen seilorihenkeä näyttävistä, kullanvärisistä napeista. Tällä tavalla tosiaan saattaa erottaa hyvät poikaystävät pahoista. Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Netistä, kangaskaupoista ja myynnin lehtihyllystä voi tilata valmiskaavoja, jotka on valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin.

Vyötäröltä kiristettävä takki muokkautuu vartalonlinjoihin ja tekevät asukokonaisuudesta feminiinisen. Alla näkyy ja ihastukseni alkuperäinen kohde, jotta tämä oma takkini. Värit tuovat alkavan syksyn ja vuoden vaatemuotiin yllätyksiä, siinä tänä vuonna murrettujen, klassisten syysvärien vierellä nähdään myös kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuten turkoosia sekä pinkkiä ja kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.

Takki

Vielä viimeisen perjantaina istuskelin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla. Nimittäin kuitenkin osaisi ommella kuinka kovin, hyvinkin siistiä jälkeä voi mutta, jos osaa/viitsii tehdä muutakin. Syksyä varten kandee varautua hankkimalla takki, minkä sopii myöskin sadekeleihin.

Voi miten väärässä sitä taas olinkaan. Se onkin kummalla tavoin reippaan lämmin siinä kun tarvitaan, mutta ei kuitenkaan ikinä liian kuuma. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä ovatkin ehkä vuoden tärkein vaatehankinta. Vesi lorisi sisään heti uutena, päällismateriaali kului ja haalistui melkein heti.

Nahka on materiaalina pysyvää sekä pitkäikäistä, sekä takkimalli onkin suosittu varsinkin nuorison keskuudessa. Muutama yhteinen kaikkia vartalotyyppejä edistävä seikkakin löytyy.

Standard

Takkeja

tietenkin, se oli täydellinen .. Yleisilme onkin rento ja naisellinen. Heitin tosiaan haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä ihan jo suosiolla mielestäni. Kalleimmissa parkoissa on aito, irrotettava turkisvuori, jolloin takin vuosittainen käyttöaika pidentyy merkittävästi.

Nyt kaikilta jokainen sormet ja varpaat sekä mitkälie ulokkeet ristiin, niin että takki näyttää livenä sekä meikkiksen yllä yhtä hyvältä kuten fotoissa mallitypyn päällä. Paksut neuleet ja kuluneet farkut, joko pillit tai lahkeesta käärityt boyfriendit, sekä matalakorkoiset saappaat taikka maiharit kuuluvat tähän stailiin.

Valkoisen takin pituus onkin nimenomaan nappiin kuin näiden kaikkien muidenkin. Takki ( takit.fi/) onkin kivan paksuntava ja varmaan lämmin. Seuraavana päivänä kävin uudelleen Espoon liikkeessä (Helsingissä ei ollut kyseistä takkia ollenkaan) ostamassa isomman koon puoleen hintaan. Olen nimittäin jo kauan odottanut, jotta näiden vaatteita saisi tilattua Suomeen. Takkejahan ei voikin tällaisen takkiaddiktin mielestä olla ikinä liikaa! Mikäli nykyään jotain voisi toivoa, tämä ois varmastikin tummansininen Parajumpers-untuvatakki sekä lämpimpi kamelinvärinen villakangastakki.

Väreinä vuorottelevat vaaleat sekä haalistuneet harmaan ja ruskean vivahteet ja murretut, vähän tummanpuhuvat sinisen, vihreän sekä punaisen vivahteet. 1800-luvulla Paletot-takki (neuletakki) pysyi suosiossa koko vuosisadan ajan sekä on yhä suosittu takkityyppi.

Ennen varsinaista ohjetta pari asia ihan normaalisti. Se onkin mainio käyttötakki arkeen. Valitse takki, mikä nahka on pehmeää sekä mattapintaista. Sanotaan, että ei köyhillä ole varaa tilata halpaa sekä tosiasiassa tämä todella kovin pitääkin paikkansa. eksä ja takit ei munkaan mielestäni kuulu lainkaan yhteen, vain niin ainoastaan Suomen ilmasto on tehnyt meille taas tepposensa ja ainakin täällä Tampereen suunnalla takeille on ollu enemmän käyttöä kuin t-paidoille ja shortseille.

Takki asustaa sinut, ikävä ison valikoiman mahtavuus

Löytyy jälleen paljon vaihtoehtoja. Rakastan kaupunkilomia, täten ehkä syy on nimenomaan tässä siis – en voisi sietää jossain rannalla makoilua. Kurkkaus mielitietyn kaappiin pystyy pelastaa huonon vaatepäivän. Ajaton trenssi onkin käytännöllisyytensä johdosta yksi tän syksyn ykköshankinnoista.

Kauden muoti tarjoaa suuren määrän valinnan varaa, tämä on täynnä leikkisyyttä ja rohkeita värejä, lämpimiä neuleita, klassista juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia.