Standard

Onko autokamera kielletty?

Muutamat joukkoliikenteen linja-autonkuljettajat kiinnittävät bussin ikkunaan omalla työvuorollaan videokameran. Näyttö kääntyy 270 astetta ja se pyritään kääntää kiinni, jahka näytölle ei ole käyttöä. Näin sinulla onkin aina automaattisesti tallennettuna tuoretta videomateriaalia autosi edessä tapahtuneessa, jos tiellä tapahtuu nauhoittamisen arvoista.

Heillähän olisi mahdollisuus etsiä poikkeuslupaa tietosuojalautakunnalta sellaiseen sivullisten kuvaamiseen, mihin lainsäädäntö ei sellaisenaan taivu. Enemmän apua siitä autokamerasta on onnettomuustilanteesta onkin kuin haittaa. Voit ongelmitta katsella äänitettyä materiaalia onnettomuuden kuluttua nähdäksesi mitä vieläkään tapahtui. Näinollen saadaan että vain katsottua jopa 45 tuntia silloinkaan tapahtuneita asioita, täten laitetta ei tartte erikseen kytkeä päälle, kun käy jotain kuvattavaa, vaan härpäke on yleensä valmiiksi päälle, ja esim kolarit onkin silloinkaan valmiiksi tuotteen muistissa, sekä jollain näppäimellä saadaan usein aloitettua pysyvä tallennus esim 20 minuttia sitten vaikkapa kolarin tms sattuaessa, jolloin saadaan varmasti talteen äskeinen tapahtuma.

Mukana on täydellinen kiiinnityssetti, jolla autokameran saa kevyesti kiinnitettyä tuulilasiin, latauskaapeli 12 V tupakansytytinliitäntään, ja USB-kaapeli videoiden siirtoon suoraan autokamerasta tietokoneelle. Toimii myös auton valvontakamerana. Mikäli sattuu tapaturma, sikäli autokamera tallentaatapahtumat. kytkemällä tupakansytyttimeen. sekä nämä kaikki parametrit tosiaan ajan funktiona.

Nauhoittavat autokamerat

Autokameran akku jaksaa kuvata videota yhtämittaisesti 1-2 tuntia, vain kun tämä pidetään kytkettynä lataukseen messissä toimitetulla tupakansytytinlaturilla, ei akun loppumisesta tarvitse murehtia. Autokameralla oikeusturvasi paranee. Kirkkaasta LCD-näytöstä saat katsoa videot, vai siirtää he USB-kaapelilla tietokoneellesi. Toinen asia onkin tämä, että autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni.

Autokameraan – http://www.autokamerakauppa.fi/ – : www.autokamerakauppa.fi/ : sijoittaminen

Lisäksi videolla pitäisi näkyä selkeä tilanne kolarista, niin että syyllisestä ei olisi mitään epäselvyyttä. Sillä voi kyllä myös katsella kortille tallennettuja videoita ja valokuvia. Haaveilin nimittäin, niin että voisin asentaa autokameralle kiinteän lyhyen virtajohdon sisäpeilin päällä olevan lampun sähköjohdosta. Näin voit kuvata yhtäjaksoisesti jokainen ajotapahtumat. Itse asiassa näitä autokameroita saa jo maskiin vai muuhun suojaiseen paikkaan integroituina aivan tehdasvarusteisina moniin autoihin.

Sama koskee parkkeerattua autoa, minkä autokamera osoittaa esimerkiksi kotitaloa kohti. Autokameroiden hintahaarukka toimituskuluineen on tällä hetkellä näin 35-190 euroa.