Standard

Sähkötupakka tulisi kieltää

Siitä käytetyt nimitykset sähkötupakka, sähköinen savuke, e-savuke jne. Terveyden kannalta sähkötupakka on vähemmän vaarallinen vaihtoehto verrattuna tupakkaan. Oma jaksamiseni, hengitykseni, makuaistini, sekä tyytyväisyys omaan itseeni onkin parantunut 2 kuukaudessa huomattavasti. Vaikken röökannut kuin kenties vajaan askin päivässä, niin oli itsellä monesti hyvinkin voimakasta tupakkayskää, varsinkin aamuisin. Akun etu onkin langattomuus. Olen kuitenkin seurannut toisten sekakäyttöä ja sen takia onkin itänyt ajatus, että voisin neuvoa, miten sähkösavukkeella saadaan mahdollisimman autenttinen vaikutelma ja kokemus.

Tupakkaa polttaessa atomisaattorin jälkeen imaistaan sekä lämmityselementti lämmittää sisään imettävän ilman kyllin kuumaksi haihduttaakseen nikotiininestettä höyryksi. Itse suosin manuaalista, sillä jahka saa hieman ”esilämmitettyä” kessua aikaisemmin imaisua. silloin kun akku on ladattu saat kombinoi siihen atomisaattorin ja nestepatruunan. Sähkötupakan ( http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-akkutekniikka) höyry ei tupakansavusta poiketen väritä hampaita, elikkä keltaisia hampaita ei tarvitse tupakoinnin tähden enää sietää.

Lääkerekisteröinti ei meinaa, niin että sähkötupakkaa saisivat valmistaa vain lääkefirmat, kyse onkin käyttäjien turvallisuudesta huolehtimisesta, Hassi kirjoittaa. Höyry muodostaa patruunassa olevasta nesteestä, joka koostuu vedestä, propyleeniglykoliasta, nikotiinista ja erilaisita aromeista tupakkatyypistä riippuen. Jos kärsivällisyytesi riittää tutkimaan vaihtoehtoja huolella ja olet vakuuttunut niin että tupakoinnin haluat lopettaa niin kalliimman modin ostaminen ensimmäiseksi laitteeksi ei ole pakosti huono idea.

Sähkötupakka – kuolema vai positiivisuus?

Niissä onkin terveydellisesti vahingollisia ainesosia vain vähemmän kuten tavallisissa savukkeissa. Julkisten tilojen savuttomuuden ja ravintolatupakointikieltojen lisäännyttyä sähkötupakkaa markkinoidaan ympäristölle vaarattomana tuotteena, jota on mahdollista käyttää missä tahansa. Tämän argumentin käyttö sähkötupakkaa vastaan onkin kuitenkin totaalisen järjetöntä että potentiaalisesti vahingollisia kemikaaleja saamme jonka päivä eri lähteistä monikymmenkertaisen lukumäärän sähkötupakan käyttämisestä saatavaan määrään verrattuna.

Sähkötupakka maksuton datalähde

/ xn--shktupakka-q5a2t.eu/sahkotupakka-akkutekniikk /
Sähkötupakka onkin myös käytössä vähemmän vaarallinen kuin perinteinen tupakka siinä tätä ei sytytetä missään vaiheessa eikä palovaaraa ole. Alkuvaiheessa aloituspakkauksen hommaaminen kustantaa enimmillään noin 50 euroa vaan myös halvempia malleja on tarjolla.