Standard

Sähkötupakkaa

Asiasta enempi kirjoitteli Molex Mäkinen täällä. ( www.nicopoint.com/) . Sähkötupakka onkin elektroninen härpäke, mikä koostuvat akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Sähkötupakka, elikkä e-savuke on tuollainen jokseenkin savuketta muistuttava vekotin, minkä melkein aina koostuvat kolmesta osasta, elikkä patteri, höyrystin ja suukappale.

Sähkötupakka vahvistukseksi keuhkoille

Käyttäjälle on mukavaa, jahka sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä ulos taikka erityisiin tupakkakoppeihin. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jo lyhytaikainen sähkötupakan käyttö tuntuu kielteisesti keuhkojen toimintakykyyn, mutta pidempiaikaisen käytön vaikutuksista ei ole varmuutta (Vardavas ym. Maut kuitenkaan eivät pääsääntöisesti nimenomaan vastaa tätä, mitä he yrittävät imitoida.

Direktiivi ei rajoita sähkötupakan myyntiä. silloin kun on päässyt alkuun ilman ongelmia, saattaa jo saman tien rupee halutessaan säätämään polttelutuntua monenlaisilla nesteillä ja muuttelemalla (modaamalla) syöpäkäärylettä useanlaisilla osilla, kuin vaihtamalla atomisaattoria jne.

Alla esimerkkivideo tank-mallisen säiliön täyttämisestä. jep, useimmissa malleissa on suojaus mikä estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun niin että härpäke ei ylikuumene ja vaurioidu. Suurin lohko sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä oo vaarallista, että nikotiini sinäsnä ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu.

En ymmärrä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan myymisen lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Törmäsin todella hyvään kirjoitukseen siitä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan tän, Totuutta Sähkötupakan nicopoint.com/ Vaaroista. Höyrystettynä nauttimista ei sittenkään vielä ole perusteellisesti todennettu vain tämänhetkisten testien tulokset on hyvinkin lupaavia eivätkä mitään haittaa ole vielä raportoitu.

Kaunistaako sähkötupakka?

Aurejärvi kannattaa koko laitteen kieltämistä. Akun päässä oleva LED-valo onkin latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi tän päästä jahka lataus onkin valmis.