Standard

Takit

Eri olosuhteisiin luontevasti muuntautuvia takkeja löytyy tämän syksyn mallistoista runsaasti.Hupullinen malli ja tarpeeksi pitkä helma ovat tärkeitä ominaisuuksia käytännöllistä takkityyliä havittelevalle. Syksyn muodissa murretut värit. Lue koko asia, inspiroidu sekä ihastu Syksyn sävyt ovatkin ihanan rauhoittavia sekä ehkäpä vähän pirteämpiä kuin aikaisemmin. Myös kauluksen istuvuus sekä tuulelta suojaavuus joutuu testata kunnolla sovittamalla.

Trendikkäin nahkatakki onkin nykyisin lantiomittainen. Takki – www.takit.fi/ – sopii tismalleen lenkkareitteni sävyyn sekä fiilikseen. Liituraita saa säväyksen seilorihenkeä näyttävistä, kullanvärisistä napeista. Tällä tavalla tosiaan saattaa erottaa hyvät poikaystävät pahoista. Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Netistä, kangaskaupoista ja myynnin lehtihyllystä voi tilata valmiskaavoja, jotka on valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin.

Vyötäröltä kiristettävä takki muokkautuu vartalonlinjoihin ja tekevät asukokonaisuudesta feminiinisen. Alla näkyy ja ihastukseni alkuperäinen kohde, jotta tämä oma takkini. Värit tuovat alkavan syksyn ja vuoden vaatemuotiin yllätyksiä, siinä tänä vuonna murrettujen, klassisten syysvärien vierellä nähdään myös kesäpukeutumisesta tuttuja kirkkaita värejä, kuten turkoosia sekä pinkkiä ja kuluneena kesänä hitiksi noussutta oranssia.

Takki

Vielä viimeisen perjantaina istuskelin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla. Nimittäin kuitenkin osaisi ommella kuinka kovin, hyvinkin siistiä jälkeä voi mutta, jos osaa/viitsii tehdä muutakin. Syksyä varten kandee varautua hankkimalla takki, minkä sopii myöskin sadekeleihin.

Voi miten väärässä sitä taas olinkaan. Se onkin kummalla tavoin reippaan lämmin siinä kun tarvitaan, mutta ei kuitenkaan ikinä liian kuuma. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä ovatkin ehkä vuoden tärkein vaatehankinta. Vesi lorisi sisään heti uutena, päällismateriaali kului ja haalistui melkein heti.

Nahka on materiaalina pysyvää sekä pitkäikäistä, sekä takkimalli onkin suosittu varsinkin nuorison keskuudessa. Muutama yhteinen kaikkia vartalotyyppejä edistävä seikkakin löytyy.