Standard

Talvitakkeja

Kun ilmat viilenevät, on aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa. Suomen armeijan talviharjoitus rupee. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on monenlaisia, vain enimmäkseen he jaetaan villakangastakkeihin ja toppatakkeihin. Lukion päästä siirryin aikuisten maailmaan sekä hankin ensimmäisen villakangastakin. Käytännöllisyyden ei tartte mennä tyylin edelle tämän lisäksi talvitakkien suhteen, silloin valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä sekä superlämpimiä talvitakkeja.

Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Oh dear. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun toisia ulkoiluvaatteita, mutta näitä nykyään en laskenut tähän yhtälöön. Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin.

Vuosien varrella olen huomannut, että yksi takki ei ehkä kuitenkaan riitä. Ruma, mutta lämmin sekä kiva kuin makuupussi. Suomen talvi on kylmä, elikkä vailla kunnollista talvitakkia on vaikea iloita talvesta ja hohtavista hangista. Mikäli se prosessi etenee, lupaan raportoida siitä jatkossa! Kuvituksena erilaisia takkimalleja ja hauskoja yksityiskohtia. Täytemateriaalina oikea untuva ei oo vieläkään löytänyt vertaistansa.

Sopisiko tämä talvitakki suomalaiselle?

Tutustu valikoimaan ja löydä toinen toistaan tyylikkäämpi, toimivampia ja lämpimämpiä talvitakkeja, mitkä pitävät sinut lämpimänä sekä kauniina Suomen pitkän ja pimeän vuoden yli. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… Suomalaiset sanovat toisilleen: Pentele, jotta ulkona on kylmä!-300 °C : Helvetti jäätyy.

Varmasti aivan näppärää, jos palttoille onkin tilaa eteisessä. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa. : http://www.takit.fi/talvitakki : . Tämä onkin helppo kombinoi arkeen kuten juhlaan ja oikeastaan tämä onkin ainoa juhlavampi talvitakki jonka omistan. Paljon ulkoilua harrastava arvostaa tätä, että tekniset materiaalit kestävät tuulta sekä kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin voikin pestä.

Jos ennen syys- ja varsinkin talvitakin hankinta onkin tuottanut varsinkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, sikäli se ei oikeastaan oo ollut asian laita tänä syyskautena. Takit ovatkin kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, vaan itsekin en oo takki-ihminen. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on lämmin sekä korkealaatuinen naisten talvitakki.

Eikä tämä kai oikeesti ees oo hyvin lämmin. Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, jonka onkin hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi havaittu, miesten untsikka.