Standard

Sähkötupakkaa

Asiasta enempi kirjoitteli Molex Mäkinen täällä. ( www.nicopoint.com/) . Sähkötupakka onkin elektroninen härpäke, mikä koostuvat akusta, atomisaattorista ja nestesäiliöstä. Sähkötupakka, elikkä e-savuke on tuollainen jokseenkin savuketta muistuttava vekotin, minkä melkein aina koostuvat kolmesta osasta, elikkä patteri, höyrystin ja suukappale.

Sähkötupakka vahvistukseksi keuhkoille

Käyttäjälle on mukavaa, jahka sähkötupakointia varten ei tarvitse lähteä ulos taikka erityisiin tupakkakoppeihin. Eräässä tutkimuksessa havaittiin, että jo lyhytaikainen sähkötupakan käyttö tuntuu kielteisesti keuhkojen toimintakykyyn, mutta pidempiaikaisen käytön vaikutuksista ei ole varmuutta (Vardavas ym. Maut kuitenkaan eivät pääsääntöisesti nimenomaan vastaa tätä, mitä he yrittävät imitoida.

Direktiivi ei rajoita sähkötupakan myyntiä. silloin kun on päässyt alkuun ilman ongelmia, saattaa jo saman tien rupee halutessaan säätämään polttelutuntua monenlaisilla nesteillä ja muuttelemalla (modaamalla) syöpäkäärylettä useanlaisilla osilla, kuin vaihtamalla atomisaattoria jne.

Alla esimerkkivideo tank-mallisen säiliön täyttämisestä. jep, useimmissa malleissa on suojaus mikä estää liian pitkän yhtämittaisen imaisun niin että härpäke ei ylikuumene ja vaurioidu. Suurin lohko sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä oo vaarallista, että nikotiini sinäsnä ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu.

En ymmärrä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan myymisen lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Törmäsin todella hyvään kirjoitukseen siitä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan tän, Totuutta Sähkötupakan nicopoint.com/ Vaaroista. Höyrystettynä nauttimista ei sittenkään vielä ole perusteellisesti todennettu vain tämänhetkisten testien tulokset on hyvinkin lupaavia eivätkä mitään haittaa ole vielä raportoitu.

Kaunistaako sähkötupakka?

Aurejärvi kannattaa koko laitteen kieltämistä. Akun päässä oleva LED-valo onkin latauksen aikana punainen ja muuttuu vihreäksi tän päästä jahka lataus onkin valmis.

Standard

Sähkötupakka kauppa

Litiumakku on yllättävän monimutkainen ja sisältää elektroniikkaa. Useimmat vaikka toivovat loppujenlopuksi kokeilla muitakin laitteita ja eri makuja sekä tässä siis kohtaa sähkötupakka voikin muuttua kalliimmaksi vaihtoehdoksi. Jos sähkötupakassasi ei näy mitään nappia, sinulla on automaattinen malli.

Mikäli sinulla onkin tietokone taikka USB-laturi, tarvitset vain sovittimen, jonka toisessa päässä onkin USB-liitäntä sekä toisessa 510-mallin kierre. Honkanen muistuttaa, jotta tupakkalaki pätee sähkötupakoihin vain mainontakiellosta. Käytännössä kaikissa sähkötupakoissa onkin ladattavat akut, vaihtelu tulee enimmäkseen akun koosta ja sitä myöten akkukestosta. Sähkötupakkaa saattaa tupakoida ilman nikotiinia taikka halutessaan liuokset voikin hommata erivahvuisilla nikotiinipitoisuuksilla.

Oikealla on listattuna ETA-alueen parhaat nettikaupat. Syy suosioon onkin selvä. Tämän myös sähkötupakka pitää sisällään propyleeniglykolia ja luonnollisia aromiaineita. Painavampien akkujen kannattelemiseen tarvittava käsi voi aivan kovin myöskin painaa katkaisinta ja sen takia käytännössä kaikki paksummat akut ovat katkaisijallisia. Olisi mielenkiintoista tietää, miten hyvin he höyrystyvät täten eivät tukkisi Budia.

Jos sähkötupakassasi ei oo nappia onkin versiosi imaistavaa mallia. Akku onkin helppo huomaa silloin se on yleensä tuotteen isoin prosenttimäärä. Focus Onlinen haastattelema terveysvalistusviraston BZgan riippuvuusyksikön johtaja Michaela Goecke toteaa vaikka sähkötupakan pitkäaikaisen käyttämisen aiheuttavan hapenpuutteen sisäelimissä.

Ilmiö on markkinoilla oikeastaan yllättävän nykyaikainen, mutta tämä onkin saavuttanut välittömästi melko merkittävän suosion ainakin tupakoitsijoiden keskuudessa. Ainostaan nikotiinin ostaminen ETA-alueen ulkopuolelta onkin laitonta ja jospa Tulli nappaa paketin talteen, pystyy siitä seurata syyte lääkerikoksesta. Monet on päässeet tupakoinnista eroon sähkötupakan avulla.

Saksalaisen Focus Onlinen mukaan Saksassa virkamiehet olisi valmiita luokittelemaan sähkötupakan jopa tupakoinnin korvaustuotteeksi, mikäli tuotteet täyttäisivät tietyt terveysvaatimukset.